Evenementensite

Op donderdag 22 juni 2023 organiseert het lokaal bestuur Herzele, in samenwerking met de gemeente Sint-Lievens-Houtem en stad Zottegem, het Belgische Kampioenschapp Tijdrijden voor Elite (dames en heren).

Place 2 be...

Start en aankomst aan de burchtsite, in het centrum van Herzele. Je zal er de koers op de voet kunnen volgen.

Swipedrinks

Wil je graag drankbonnetjes kopen voor het BK Tijdrijden in Herzele? Vermijd lange wachtrijen aan de kassa en download nu al de app Swipedrinks!

Download de Swipedrinks app in de Google Play Store of de Appstore, maak binnen de minuut een account aan en koop meteen je bonnetjes! Zo vermijd je niet alleen lange wachtrijen aan de kassa, maar ook dat je je bonnetjes of cashgeld kwijt raakt.

Dankzij de handige app, kan je te allen tijde controleren hoeveel bonnetjes je nog hebt en hoeveel je er reeds uitgaf. Zodra je bonnetjes aankoopt, ben jij er eigenaar van en kan je ze uitgeven met een simpele swipe. Ook kan je je vrienden makkelijk trakteren met een swipe!

Swipedrinks is een eenvoudige en snelle manier om drankbonnetjes te kopen, die ons bovendien toelaat ons steentje bij te dragen aan de natuur. Fysieke drankbonnetjes worden namelijk vervangen door digitale.

Meer info vind je op de site: De bezoeker - Hoe werkt het? | Swipedrinks.